Dubbele overwinning in Duffel

Dubbele overwinning in Duffel
Dubbele overwinning in Duffel

In Duffel stond eerste de wedstrijd tegen de White Sharks op het programma. De White Sharks worden toch wel aanzien als een sterke ploeg, dus we wisten niet goed wat we moesten verwachten. Binnen de 10 minuten had Kevin Willemsens echter 2 pucks in het doel van de sharks geplaatst. De Sharks wisten niet goed wat er gebeurde en vroegen meteen een time-out aan. Het mocht echter niet helpen want daarna vlamde Keano Mayer nog twee pucks in het net bij de Sharks. We gingen de rust in met 4-1 voor Eagles.

Na de rust konden de Sharks zich een beetje herpakken. Ze kwamen nog terug tot 6-4, met een goal in de laatste 4 seconden van de wedstrijd. De overwinning was voor de Eagles.

Onze Eagles konden een wedstrijdje rusten en namen het daarna op tegen de Huskies Pucks en Shots. Al vrij snel werd er gescoord door Keano Mayer en Aison Poppe. Iets later knalde Willemsens Quinten er ook nog enkele pucks in. Na de eerste periode was het 7-0 voor de Eagles. Tijdens de tweede periode konden de Huskies iets terug komen. Maar de wedstrijd eindigde met 11-3 voor de Eagles.

Een dubbele overwinning. Knap gedaan!